Szélvédő polírozás

Gyakori eset sajnos, hogy az ablaktörlő lapát összemarja a szélvédőt.
Nagyon zavaró tud lenni különösen, amikor rásüt a nap vagy éjszaka, amikor a szembejövő jármű fényszórója megvilágítja.Ebben az esetben három lehetőségünk van.


1: Megpróbálunk együtt élni a sérüléssel, - csakis a következő műszaki vizsgáig, ahol kötelezni fognak minket arra, hogy javíttassuk meg a sérülést vagy cseréltessük ki a szélvédőt -.

2: Kicseréltetjük a szélvédőt / ami nagyon költséges/.

3: Políroztatjuk a szélvédőt.


A szélvédő polírozás egy komoly anyag- és munkaigényes folyamat. Gyakorlatilag csiszoljuk az üveget négy fázisban, négy különböző szemcseméretű gyémántkoronggal, ami egy vízhűtésű gépre van rögzítve. Első fázisban lemegyünk a karcolás aljáig, majd három fázisban fényesre polírozzuk a szélvédőt. Ha mély a sérülés, akkor a javítás után torzítás léphet fel, ezért ha a sofőr előtt szemmagasságában van a sérülés, nagyon meg kell nézni azt, hogy javítjuk-e, mert a torzítás miatt balesetveszélyes lehet. Ezért van az, hogy a telefonbeszélgetésünkkor mindig azt mondom, hogy látnom kell azt a szélvédőt, mert addig csak beszélgetünk róla.Időpont egyeztetés végett kérem keressen minket a
+36 20 421 8180-as telefonszámon!